Voor wie is Do-In geschikt?

Jong, oud ,man of vrouw, stijf of lenig.
Voor diegene die sportiviteit en ontspanning wil combineren met plezier voor bewegen op dieper niveau is Do-In Yoga geschikt.
Het gaat er bij de oefeningen niet om hoe goed of ver we ze uitvoeren maar dat we onze persoonlijke grens in de oefening opzoeken. Doordat er in een strekking wordt geademd, ontspant het lichaam waardoor we dieper in een strekking kunnen komen. Bewust volgen van je lichaam zonder te forceren want forceren is blokkeren.
Daardoor kun je ook ten alle tijden inspringen en meedoen.

Mijn doel is om je in een uur tijd beweging, rust, ruimte, plezier, aandacht en inspiratie mee te geven.

WORKSHOP DO-IN YOGA ADEM

Op zaterdagochtend 19 maart 2016 zal er van 8.00 - 10.30 u een workshop worden gegeven over ADEM. De adem is erg belangrijk om de energie goed door ons lichaam te laten stromen maar ook om ons in contact te brengen met de hara/buik. We gaan Do-In Yoga beoefenen met de focus op de adem. Er zal uitleg gegeven worden over ademtechnieken maar vooral ga je het ervaren.

Progamma;

Locatie: De Refter in Ubbergen, de bibliotheek. Kosten € 25,-
Iedereen kan meedoen aan de workshop ook als je geen Do-In Yoga lessen volgt.

WORKSHOP DO-IN YOGA MERIDIANEN

Op zaterdagochtend 16 april 2016 zal er van 8.00 - 10.30 u een workshop worden gegeven met als thema MERIDIANEN. Do-In kunnen we vertalen als: je ledematen buigen, strekken en bewegen om de energie beter door de meridianen/energiebanen te laten stromen. We werken er continue mee in de lessen maar waar lopen ze nu eigenlijk en welke funktie hebben ze. Wil je hier meer over weten dan is deze workshop iets voor jouw.

Progamma;

Locatie: De Refter in Ubbergen, de bibliotheek. Kosten € 25,-
Iedereen kan meedoen aan de workshop ook als je geen Do-In Yoga lessen volgt.

Do-In Stap cursus 

( Momenteel nog geen nieuwe data bekend voor Do-In Stap cursus, mocht je hiervoor interesse hebben geef het aan me door dan kan ik evt. in het najaar nieuwe data plannen)

De Do-In Stap cursus is bedoeld voor iedereen die op een dieper niveau kennis wil maken met Do-In Yoga door het zelf te ervaren omdat je naast de 5 bijeenkomsten ook dagelijks thuis oefent. Als een soort retraite in het dagelijks leven. Ook zal ik elke bijeenkomst wat uitleg geven over de theoretische achtergrond. Het gaat dus verder dan een gewone les. De cursus is bedoeld voor wie al wekelijkse lessen volgt en behoefte heeft aan verdieping. Anderzijds is het een mooie instap voor wie wekelijkse lessen wil gaan volgen en hier goed voorbereid aan wil beginnen. Het Do-In Stap boekje is de leidraad voor de cursus.

De cursus bestaat uit 5 wekelijkse lessen van 2 uur op de zaterdagochtend tijd 8.00 - 10.00 u.

Locatie: De bibliotheek in De Refter in Ubbergen

Iedere bijeenkomst bestaat uit:

De deelnemers beoefenen dagelijks gedurende 5 weken:
  1. 1 - 3 Qi-Flow Salutations
  2. 1 - 2 rondes Maunagastrekkingen
  3. Logboekje met ervaringen ( kort beschrijven)
  4. Logboekje wordt overlegd met de docent
  5. Ervaringen en vragen worden besproken tijdens de bijeenkomst
Indien je alle 5 bijeenkomsten hebt bijgewoond en de oefeningen thuis hebt gedaan en in het logboekje hebt opgeschreven hoe je dit ervaren hebt, krijg je aan het eind van de laatste bijeenkomst een Do-In certificaat.

Kosten gehele cursus incl. Do-In Stap boekje en certificaat € 115,45